Art Direction voor:
Achterhoek Toerisme

IMAGOCAMPAGNE van de Achterhoek

De Stichting Achterhoek Toerisme zette een pitch uit om een propositie te realiseren voor de Imagocampagne van de Achterhoek voor een stevige meerjarige cross mediale campagne met landelijke dekking. Gezond genieten, nuchter, down to earth, verrassend en vooral humor mochten als elementen niet ontbreken. Ook een aanscherping van de huisstijl van de verschillende campagnes en uitingen was onderdeel van deze pitch.

Onder mijn hoede ging een door mij samengesteld team (o.a. illustrator, audio-visuele vormgever, tekstschrijver, app-specialist, fotograaf) aan de slag om deze middelen te realiseren; mijn rol was het aansturen van het creatieve proces, de kwaliteit beoordelen en bewaken en het voorbereiden van een creatieve presentatie van de strategie-ideeën.


Zoek je een versterker binnen je projectteam, iemand die verschillende wensen en ideeën vertaald naar constructieve oplossingen met draagvlak? Na een vrijblijvende intake vertel ik je graag welke mogelijkheden en kansen ik zie en wat mijn bijdrage hierin kan zijn.

KLIK HIER VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK