Grafische Vormgeving voor:
Zorgboerderij Hoog-Broek

Sinds de oprichting van Stichting Zorgboerderij Hoog-Broek in 2006 bieden Annemieke en Ton de Kock op hun prachtig gelegen locatie kwalitatief hoogwaardige dagbesteding aan met een agrarisch karakter. Ze noemen de kinderen, jongeren en volwassenen die ze begeleiden hun ‘gasten’. Door gestructureerd kleinschalige dagtaken aan te bieden fleuren de gasten op en zitten lekkerder in hun vel. Met handen, hoofd en hart bezig zijn in de landelijke omgeving en de ontmoetingen met anderen, zorgen voor een groter zelfvertrouwen en dragen bij aan hun zelfontwikkeling.

Ik maakte foto’s van deze unieke gastvrije plek, ontmoette een aantal gasten tijdens een lunch en kreeg mede hierdoor een ‘goed gevoel’ om een vernieuwde huisstijl met de juiste uitstraling vorm te geven.

Klik HIER voor de website van Hoog-Broek.


Ook jij kunt bij me terecht voor het ontwerpen en ontwikkelen van een onderscheidende en herkenbare huisstijl die positief bijdraagt aan je naamsbekendheid. Dit kan gaan om een totale make-over van een gedateerde huisstijl of het restylen van het bestaande beeld- of woordmerk om de toepasbaarheid (ook online) te vergroten. Samen bekijken we wat jouw huisstijl nodig heeft om weer bij de tijd te zijn. Bel me voor een vrijblijvende afspraak: +31 6-53764949